De juiste kluis kopen hoe doe ik dat?

De juiste kluis of brandkast kiezen hoe doe ik dat?

Bent u opzoek naar een nieuwe brandkast of om het even welke kluis? Maar u hebt hulp nodig om een beslissing te maken? U heeft geen idee welke kluis u nodig heeft ?
Wij bij Lampaert Safes & Security kunnen u helpen met de juiste informatie zodat u precies weet welke kluis of brandkast u het best kunt aankopen.

Vragen waarmee wij u kunnen helpen.

Met onderstaande vragen kunnen wij u helpen.

– Wat wil ik beschermen?
– Waartegen wil ik beschermen, enkel tegen brand , enkel tegen inbraak of beide?
– Wat is de waarde die u in uw kluis wenst te bewaren?
– Welk slot wil ik op mijn kluis ? Een elektronisch slot of een sleutelslot ?

Wij hebben verschillende soorten kluizen, brandkasten tot zelfs wapenkasten waarmee wij u kunnen helpen. Bekijk ons assortiment vandaag nog. In onze toonzaal staan steeds meerdere modellen op voorraad.


Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u dat doen door ons te bellen op 011 35 18 12. Of wilt u een vraag stellen over de aankoop van bepaalde kluizen of brandkasten dan kunt u dat doen door naar onze contact pagina te gaan .